An Doras Ar Oscailt: Cuireadh speisialta iubhaile chuig iomláine na beatha. - Whelton, Marie (An Timire, 2015)
Cuireadh speisialta Iubhaile chuig iomláine na beatha. Rinneadh Bliain Iubhaile Neamhchoitianta a mharcáil idir an 8 Mí na Nollag, 2015, agus 20 Mí na Samhna, 2016.
Keywords: Iubhaile; Jubilee; Críostaíocht; Christianity; Spirituality; Spioradáltacht; Féinachtáil; Féinfhorbairt