Idir solas agus dorchadas sula dtiteann an oíche: Léirmheas ar Sciorrann an tAm (Ní Choileáin). - Whelton, Marie (Feasta, 2017)
Léirmheas ar Sciorrann an tAm (Orna Ní Choileáin). Cois Life, 2014. ISBN 978-1-907494-38-3. Is é Sciorrann an tAm an dara cnuasach gearrscéalta ó pheann Orna Ní Choileáin. Cnuasach sofaisticiúil is ea é a léiríonn go bhfuil an t-údar bisiúil seo ag teacht in inmhe mar scríbhneoir cruthaitheach.
Keywords: Léirmheas; Book review; Gearrscéalta; Cnuasach gearrscéalta; Short stories; Ficsean na Gaeilge; Irish-language fiction