Léirmheas ar Kostka (Wysoglad): Úrscéal Grafach. - Whelton, Marie (COMHAR, 2019)
Léirmheas ar an aistriúchán Gaeilge ar KOSTKA le Przemyslaw Wysoglad. Foilseacháin Ábhar Spioradálta, 2018.
Keywords: Léirmheas; Aistriúchán; Litríocht an Domhain; Polainnis; Polish literature; Book review; Literary criticism