'Féilscríbhinn Thábhachtach Thrípháirteach.' Alt léirmheasa ar Ag Siúl an Bhealaigh Mhóir (Walsh agus Ó Muircheartaigh, eagí). - Whelton, Marie (Ollscoil na hÉireann, Gaillimh, 2018)
Alt léirmheasa ar Ag Siúl an Bhealaigh Mhóir: Aistí in Ómós don Ollamh Nollaig Mac Congáil (LeabhairCOMHAR: Baile Átha Cliath, 2016. 480 lch. Eagarthóirí: John Walsh agus Peadar Ó Muircheartaigh).
Keywords: Léirmheas; Book review; Literary criticism; Festschrift; Féilscríbhinn; Irish-language scholarship