'Gorta, Grá agus Gaisce.' Alt léirmheasa ar Fonn a Níos Fiach (Ua Maoileoin). - Whelton, Marie (Ollscoil na hÉireann, Gaillimh, 2021)
Alt léirmheasa ar Fonn a Níos Fiach le Pádraig Ua Maoileoin.
Keywords: Léirmheas; Book review; Literary criticism; An Gorta Mór; The Great Irish Famine; Famine; Ficsean na Gaeilge; Irish literature--20th century--History and criticism