Tubaiste ar an Titanic (Zepf & Golden): Léirmheas. - Whelton, Marie (The National Collection of Children’s Books, 2015)
Léirmheas ar ‘Tubaiste ar an Titanic' (Zepf & Golden). Cló Mhaigh Eo, 2012. Cóip an Údair.
Keywords: Léirmheas; Book review; Litríocht na nÓg; Children's Literature; Children's novel; Gaeilge; Leabhair Ghaeilge do pháistí; Education--Ireland