John Hume agus Ealaín na Síochána. - Whelton, Marie (Foilseacháin Ábhair Spioradálta (FS), 2021)
Alt comórtha faoi John Hume, bliain tar éis a bháis in 2020.
Keywords: John Hume; Síocháin; Peace Studies; Comhaontú Aoine an Chéasta; The Good Friday Agreement; Na Trioblóidí; The Troubles; Deighilt sheicteach; Sectarian divide; Polaitíocht; Politics; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Northern Ireland--Politics and government