Oide na Ceirde: Aistí d’Aodán Mac Suibhne in Ómós a Shaothair san Oideachas. - Whelton, Marie; Dunne, Claire Marie (Réalta an Deiscirt, 2022)
Féilscríbhinn d’Aodán Mac Suibhne. Tá 45 bliana caite ag Aodán Mac Suibhne ag obair ag leibhéil éagsúla in earnáil an oideachais agus in earnáil na Gaeilge. San fhéilscríbhinn seo, tugann a chomhoibrithe léargas ar aistear gairmiúil Aodáin agus ar an gcomaoin a chuireann sé ar na tionscadail éagsúla a mbíonn baint aige leo. Tá ábhar san áireamh sa leabhar seo ag: Liam Mac Mathúna; Caoimhe Máirtín; Claire M. Dunne; Caoileann Ní Dhonnchadha; Treasa Kirk; Peadar Ó Conaire; Tomás Ó Dochartaigh; Éamon Ó Murchú; Ray Mac Mánais; Diarmaid Ó Murchú; Peadar Mac Giolla Bhríghde; Máire Nic an Bhaird; Seán de Brún; Madeleine Ní Ghallchobhair; Gene Mehigan; Pat Fanning; Denis Forde; Máire Nuinseann; Josie Nugent; Cui Ying Gao agus Marie Whelton.
Keywords: Féilscríbhinn; Festschrift; Oideachas; Education; Gaeilge; Rannóg na Gaeilge; Education--Ireland