'Súil Ghrinn ar an tSúil Eile.' Alt léirmheasa ar Súil Eile (Ó Gairbhí). - Whelton, Marie (Ollscoil na hÉireann, Gaillimh, 2019)
Alt léirmheasa ar Súil Eile le Seán Tadhg Ó Gairbhí. Cois Life: Baile Átha Cliath, 2017. ISBN 978-1-907494-43-7.
Keywords: Léirmheas; Book review; Literary criticism; TG4; Iriseoireacht; Craoltóireacht; Media; Broadcasting; Television broadcasting; Irish language--Social aspects--Ireland